Antibac antiseptinen käsihuuhdegeeli

Tuotetta saatavilla

Käsien desinfiointiin tarkoitettu antiseptinen käsihuuhdegeeli.

Antibac antiseptinen käsigeeli soveltuu käsien desinfiointiin, kun kädet eivät ole näkyvästi likaantuneet. Antibacin desinfioivana aineena toimii etanoli, joka desinfioi tehokkaasti ja haihtuu nopeasti. Alkoholipohjaiset käsihuuhteet ovat saippuapesua tehokkaampi ja nopeampi tapa huolehtia käsihygienista niin kotona kuin matkoilla. Hyvä käsihygienia vähentää tehokkaasti erilaisista mikrobeista johtuvien infektioiden tartuntariskiä.

Käyttö: Annostele kuiville käsille 3 - 5 ml, levitä huolellisesti, että koko käsien alue (myös sormien välit ja sormenpäät) joutuvat kosketuksiin desinfiointiaineen kanssa. Hierotaan vähintään 30 sekunnin ajan kunnes alkoholi on kokonaan haihtunut.

INCI: Alcohol Denat., Aqua, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Aminomethyl Propanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

EAN: 6417150002718

VAARA
Helposti syttyvä neste ja höyry. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä tiiviisti suljettuna.

FARA
Mycket brandfarlig vätska och ånga. Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppen låga eller andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Behållaren ska vara väl tillsluten. 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Uutuudet/Lahjapakkaukset/Ajankohtaista, Uutuudet/Lahjapakkaukset/Ajankohtaista