SIM SensiDO Magic Bleaching Paste vaalennusvoide 500 g

Tuotetta saatavilla

Hajusteeton vaalennusvoide

Hellävarainen ja tehokas vaihtoehto vaalennuksiin. Soveltuu monipuolisesti erilaisiin raidoitus- ja vaalennustekniikoihin. Vaalentaa jopa 7 astetta. Vertailevissa laboratoriotesteissä SensiDO Bleaching Pasten on todettu olevan tehokkain ja samalla hiukselle hellävaraisin vaihtoehto vaalennusaineistamme. Vaalennusvoiteen sisältämä ammoniakki takaa tehokkaan vaalennuksen ja samalla tuotteen sisältämät öljyt sekä merkittävästi alhaisempi pH tekevät tuotteesta hellävaraisemman verrattuna perinteisiin vaalennusjauheisiin.

SensiDO Bleaching Pasten voidemaisen, turpoamattoman koostumuksen ansiosta sitä on miellyttävä työstää ja levittää hiuksiin. Se sisältää runsaasti mineraali- ja jojobaöljyjä, jotka suojaavat hiusta teknisen käsittelyn aikana, tuovat hiuksiin kiiltoa, silottavat ja kosteuttavat hiusta jättämättä kuitenkaan hiukseen öljyistä kalvoa.

SensiDO Bleaching Pastea voidaan käyttää vaalentamisen lisäksi yhdessä raitaväri SensiDO Magic Color Pasten kanssa, mikäli hiusta halutaan vaalentaa ja värjätä yhtä aikaa. SensiDO Magic mahdollistaa tummaksi värjättyjen hiusten jopa kuuden asteen vaalennuksen ja värjäyksen aina viileän vaaleasta vahvaan punaiseen samalla massalla.

SensiDO Magic -vaalennusvoidetta voidaan käyttää joko 6, 9 tai 12% (20, 30 tai 40 vol.) SensiDO Creme -hapetteiden kanssa.

Sekoitussuhde 1 : 2 tai 1 : 3.

Vaikutusaika: 10-45 minuuttia riippuen hiuksen rakenteesta, käytetystä hapetteesta ja halutusta lopputuloksesta. Älä jätä asiakasta ilman valvontaa ja tarkista säännöllisesti asiakkaan hiusten tila. Älä käytä keinotekoisia lämpölaitteita lyhentääksesi vaikutusaikaa.

 

Haluttu vaalennus:

3 astetta, hapete 6% (20 vol.), vaikutusaika 20 min.

4 astetta, hapete 9% (30 vol.), vaikutusaika 25 min.

6 astetta, hapete 12% (40 vol.), vaikutusaika 35 min.

Huom!

Seuraa tarkasti vaalennustulosta työn aikana. Älä ylitä suositeltua vaikutusaikaa.Vaalennuksen jälkeen huuhtele hiukset haalealla vedellä

INCI: Potassium Persulfate, Paraffinum Liquidum / Mineral Oil, Ammonium Persulfate, Sodium Metasilicate, Sodium Silicate, Sodium Stearate, Silica, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Polyquaternium-10, Magnesium Stearate, C.I. 77891 / Titanium Dioxide, Sodium Lauryl Sulfate, Tetrasodium EDTA.

pH: 8,8-9,8

EAN: 6417150017606

 

VAROITUS:

Vain ammattikäyttöön. Vaalennustuotteet saattavat aiheuttaa vakavia yliherkkyysreaktioita. Lue käyttöohjeet ja noudata niitä. Ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa aiheuttaa vakavia kemiallisia palovammoja. Huolehdi riittävästä ilmanvaihdosta. Säilytä kuivassa, viileässä paikassa. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.

 

Älä käytä nestemäistä SensiDO Oxidant hapetetta.

Älä levitä vaalennusainetta yli 40 °C lämpötilassa.

Vältä suoraa ihokosketusta.

Vältä vaalennusseoksen joutumista hengitysteihin tai nieluun.

Älä käytä huonokuntoisiin tai vaurioituneisiin hiuksiin.

Älä käytä kulmakarvoihin, silmäripsiin tai muihin kehon osiin.

Älä käytä, jos iho on rikki tai hiuspohja ärtynyt ja tulehtunut.

Älä vaalenna hiuksiasi, jos kasvoissasi on ihottumaa tai olet aiemmin saanut oireita hiusten värjäämisestä tai vaalentamisesta. Käytettävä asianmukaisia käsineitä. Herkkyystestiä suositellaan 48 tuntia ennen käyttöä. Hiukset huuhdeltava huolellisesti käsittelyn jälkeen. Varottava aineen joutumista silmiin. Silmiin joutunut aine huuhdeltava heti pois runsaalla vedellä. Ärsytysreaktiotapauksissa, ota yhteys lääkäriin. Jos tuote reagoi käytön aikana (esim. vaahdon tai höyryn muodostuminen tai jos vaalennusaine kuumenee), älä jatka käyttöä, huuhtele haalealla vedellä ja hakeudu tarvittaessa lääkärin hoitoon. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Selaa tätä tuoteryhmää: SIM SensiDO- hiusvärit