Toimitusehdot/ Maksuehdot

Toimitusehdot

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 1-5 arkipäivää (vihreä ympyrä tuotteen perässä) ja muiden tuotteiden toimitusaika on 1-60 päivää (keltainen tai punainen ympyrä tuotteen perässä). Ammattilaisten verkkokaupan puolella tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa mutta arvonlisävero 24% lisätään maksettaessa loppusummaan. Kuluttaja puolella hinnat sisältävät jo arvonlisäveron 24%

 

TUOTTEIDEN PALAUTUSEHDOT

BPhair pidennyshiuksilla on 14 päivän palautusoikeus. Ei koske tarjoushintaisia tuotteita, magneettiripsiä eikä kemian tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ja palautus lähettää 14vrk sisällä.

Mikäli haluat palauttaa / vaihtaa tuotteen, ota siitä yhteyttä asiakaspalveluumme info(ät)bphair.fi, niin annamme sinulle palautusohjeet. Tuotteen on luonnollisesti oltava käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. BPhair veloittaa edestakaisista postikuluista yhteensä 17,80€ (alv24%), mikäli haluat palauttaa tuotteen. Tuotteet palautetaan asiakaspalautuksena erikseen annetuilla tiedoilla. Emme lunasta asiakkaan lähettämää postiennakkolähetystä.

 

Noutamattomista lähetyksistä perimme edestakaisita postikuluista yhteensä 17,80€(alv 24%)

 

Emme vastaa Postin toiminnasta johtuvista viivästyksistä.

 

 

Peruuttamisoikeus 
Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). 

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

BPhair veloittaa edestakaisista postikuluista yhteensä 17,80€ (alv24%), mikäli haluat palauttaa tuotteen.

 

MAKSUEHDOT

Kuluttaja-asiakkaille käytössä on Paytrail verkkomaksu tai lasku sekä Klarna lasku tai korttimaksu.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Yritysasiakkaille tarjoamme maksuvaihtoehtoina myös oman laskun (paperinen tai verkkolasku), laskutuslisä 5€ (luottotiedot tarkistetaan) ja maksuehto 14vrk.

 

Yhteystiedot:

Sähköposti: info@bphair.fi

puhelin: 044-7777 505


 

Verotunniste

ALV-tunnus: FI25503819