Kalve Pre-Streched Hiuskuidut

Tuotetta ei ole varastossa/saatavilla tällä hetkellä

12,00

Hiuskuitu raikkaassa sinisen sävyssä. Tuotekuva kuvattu luonnonvalossa ja se on muokkaamaton. Huomioithan että väri voi vaihdella eri näyttöjen välillä.

Synteettinen hiuskuitu soveltuu kuiturastojen sekä lettien valmistukseen. Voi käyttää myös kampauksissa lisähiuksena.

Premium kuitu on ihanan pehmeää ja sitä on mukava työstää. Kuitu on pre-streched kuitua joka on kevyttä ja siinä ei ole ihoärsytystä aiheuttavaa kemikaalipinnoitetta.

Nipussa on noin 90g synteettistä hiusta ja sen pituus taitettuna 65cm. Kuitu ohenee latvaan aidon hiuksen tavoin luonnollisimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Synteettistä hiuskuitua ei voi värjätä eikä siihen voi kohdistaa kovaa suoraa lämpöä, joten lämpöä tuottavat muotoilulaitteet eivät sovi kuidun muotoiluun.

Premium hiuskuitua voi kihartaa kuuman veden ja patukkapapilijotin avulla. Kierrä kuitu patukan ympäri ja upota muutaman kerran lähes kiehuvaan veteen. Purista ylimääräinen vesi pois ja avaa varovasti. Anna kuivua esimerkiksi pyyhkeen päällä tasolla ennen käyttöä. Loivemmat kiharat saat asettamalla kuidun letille ja upottamalla letin kuumaan veteen.

Voit myös suoristaa tekemäsi kiharat kuumalla vedellä.

Pikkulettien päättelyyn suosittelemme käytettäväksi kuumaa vettä. Jätä pikkulettiin hieman häntää ja tupeeraa letin pää ”lukkoon” kevyesti. Upota häntä kuumaan, lähes kiehuvaan veteen pari kertaa ja pyöritä vedessä. Näin saat pikkuletteihin siisteimmän päättelyn.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: KALVE Premium hiuskuidut, KALVE Premium hiuskuidut, KALVE Premium hiuskuidut